Verkopen met B&V Invest

Wenst u uw pand zonder zorgen en aan de voordeligste voorwaarden te verkopen? Vraag dan zeker een gratis schatting aan. Onze aanpak, gebaseerd op een ontzettend groot aantal actieve zoekers, levert een vlot resultaat voor uw woning op. Ook nemen wij de administratieve rompslomp voor de verkoop van uw pand op ons. De nodige attesten, keuringen en opzoekingen: B&V Invest ontzorgt u volledig.

Voor een aantrekkelijke presentatie van uw woning werken we samen met een professionele fotograaf. Kwalitatieve beelden doen potentiële kopers wegdromen bij hun nieuwe thuis. Het beeldmateriaal gebruiken we in de uitgebreide online en offline reclamecampagne die we voor uw pand opstarten.

B&V Invest garandeert een professioneel verloop van bezoeken en sluit de onderhandelingsfase af met een aankoopbelofte.

B&V Invest hecht belang aan een open en transparante communicatie. U als eigenaar ontvangt een persoonlijke toegangscode voor uw dossier. Zo heeft u de mogelijkheid om de evolutie van uw project op de voet te volgen. Welke documenten zijn er al voorhanden? Hoeveel interesse is er voor mijn pand? Zijn bezoekers klaar om zich te engageren?

Als verkoper heeft u de keuze tussen verschillende benaderingen van de verkoop. In een persoonlijk gesprek bekijken we samen welke optie het beste bij u past.

  • U verkoopt op de klassieke manier al dan niet met een vaste vraagprijs.
  • U werkt met een instelprijs en laat het spel van vraag en aanbod het optimale resultaat bepalen.

Eigendom stond reeds 8 maand te koop bij ander kantoor. Dit hebben we stopgezet en Kristof heeft de koop kunnen afsluiten binnen de maand. Super bedankt voor de vlotte, aangename en professionele samenwerking.

Sonja De Keulenaer

Ons aanbod te koop

B&V Invest

  • Keizersplein 71, 9300 Aalst
    Ondernemingsnummer: 0817.951.807

Volg B&V Invest

Bekijk ook

B&V Invest BV is een professionele vennootschap onderworpen aan de deontologische code van het BIV. Erkend Vastgoedmakelaar met BIV nr. 511 931 | BE 0451.433.050
Land van toekenning is België. Adres BIV: Luxemburgstraat, 16B, 1000 BRUSSEL. KB van 27 september 2006
BA en borgstelling via NV AXA Belgium polisnr. 730.390.160

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel